Het laatste nieuws van De Lichtenvoorde

Nominatie Driehoek 3D-Trofee voor De Lichtenvoorde

De Lichtenvoorde is samen met KPN en Danone genomineerd voor de Driehoek 3D-Trofee. Dit is een prijs voor de organisatie die het goede voorbeeld geeft als het gaat om samenwerking tussen medezeggenschap (ondernemingsraad), toezicht (Raad van Toezicht) en bestuur.

De trofee is een initiatief van de Alliantie Medezeggenschap & Governance. Opgericht in 2015 vanuit de SER bestaat de alliantie uit bedrijven en organisaties, sociale partners, overheid en wetenschap. Een goede samenwerking is lang niet overal het geval en dat is jammer. Het is juist een meerwaarde voor de onderneming!

De winnaar zal tijdens het AMG congres op 12 december 2017 bekend worden gemaakt. Alle drie de genomineerden worden hiervoor uitgenodigd.

Er zal publiciteit aan deze prijs worden gegeven via een persbericht, de websites van de partners van AMG en artikelen in vakbladen. Niet alleen de winnende organisatie, maar ook de twee andere genomineerden zullen worden gepresenteerd als een mooi voorbeeld van goede samenwerking in de driehoek medezeggenschap, toezicht en bestuur.

Dat is iets om trots op te zijn!

Archief